Sportclinics

Beste ouders/verzorgers,

Graag wil ik u informeren over mijn aanwezigheid als combinatiefunctionaris bewegingsonderwijs. Ik verzorg 4 uur per week de gymlessen op basisschool Het Stroomdal en daarnaast organiseer ik buitenschoolse activiteiten in de vorm van sportclinics. Kinderen die het leuk vinden om na schooltijd te sporten of willen kijken welke sport voor hen geschikt is, kunnen zich hiervoor inschrijven. Het inschrijven kunt u doen via www.sportpas/kampen. Het hele jaar door zullen er van allerlei sporten aangeboden worden. Dit doe ik in samenwerking met sportverenigingen en andere sportinstanties. Ook zal ik de overige sport-en beweegactiviteiten coördineren. Hierbij kunt u denken aan het voetbaltoernooi van groep 8 of de Koningsspelen die in april gehouden worden.

Sportieve groet,

Angenita Lemstra

Combinatiefunctionaris bewegingsonderwijs

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. || Facebook: www.facebook.com/combinatiefunctionaris.angenita || Inschrijven sportclinics: www.sportpas.nl/kampen

Voor een overzicht van de komende en lopende clinics op basisschool Het Stroomdal klik hier.

Problemen met inschrijven via sportpas? Klik hier voor een uitleg.

Angenita Lemstra